Stabburet

Gårdsbutikken vår er i stabburet vårt hvor det er en lun og god stemning. På sikt ønsker jeg å flytte arbeidspulten min ut på stabburet, blir til tider mye ull inne i huset når jeg syr skinnfeller og lager andre varer av skinnene våre. Butikken trenger også mer plass, da det er flere planer på gang. Så opp pussing av andre etasje er noe som står høyt på ønskelisten. Vi er så heldige at vi har fått hjelp av min bror Stian til isolering av gulvet under stabburet. Det er deilig med en lunere butikk som holder bedre på varmen.

Tidlig vår, april

18. mai, 2021

Åpningstider

På grunn av pandemien som fortsatt er en del av hverdagen vår ønsker vi at du tar kontakt med oss, helst på mobil for å avtale tid du vil komme.
Velkommen til oss.

1. jan, 2019

Bestilling av skinn

Husk å vær ute i god tid når du ønsker skinn med trykk til barnedåp, konfirmasjon, bryllup og bursdager. Dette er flotte personlige gaver. Kom innom eller ta kontakt på mobil 97092414.

Åpningstider: Lørdager kl.11.00-16.00. Ellers etter avtale, vi er veldig fleksible på åpningstider.

Kjøtt

Lammekjøtt fra gammalnorsk spælsau er kjent som en delikatesse på linje med villsaukjøtt. Det er magert og svært mørt, kan minne noe om vilt. Det er forde våre lam ikke får kraftfor og spiser det naturen byr på. Dette er noe alle kan spise, selv de som ikke liker sauekjøtt!

Lammekjøtt selges som hele slakt som du selv deler eller ferdig oppdelt. Det går også an å lage pinnekjøtt og fenalår.

Skinn og skinnfeller

Vi selger skinn fra våre sauer, både med og uten trykk. Skinnene fra den Gammalnorsk spælsauen er spesiell på grunn av den unike ulla. Vi får skinn med lang og glansfull ull. Jeg syr gjerne sammen flere slik at det blir det du ønsker deg. Bare ta kontakt 🙂 Her er det opp til deg hva du ønsker. Skinnene finnes i flere flotte farger, kun naturlige farger. Bare å komme og se på sauene ute på beite, der ser du fargene. Lyse og mørke grå, brune, sorte og noen flekkete.

Skinnfellsøm er kun håndsøm, så det tar litt tid, men er gøy å jobbe med. Alt jeg bruker er fra skinnet, det betyr at jeg lager alle bånd selv og de er fra samme skinn. Det gjør at båndene vil følge fargene på skinnet etter hvert som årene går. Dette er jo produkter som holder i mange, mange år.

Durance

Ellers har vi valgt å ta inn Durance produkter. Durance har utviklet en serie for vask av tekstiler, produktene er miljøvennlige og inneholder mer enn 95% naturlige ingredienser og er 95% biologisk nedbrytbare.

Klær og sengetøy blir myke, rene og velduftende..

Durance passer både til maskinvask og håndvask. Super til ull og silke.

Har selv brukt disse produktene i flere år og er veldig førnøyd, de er drøye i bruk.

Ullpledd

Vi har nå ullpledd fra Spinnerigården, de er laget av 100% norsk ull. De er 140 x 240 cm og 80 x 130 cm. Holder deg god og varm en kald vinterkveld eller en sen sommer kveld.

Disse pleddene er laget av ull fra Gammalnorsk spælsau og er i en herlig kvalitet.